(+30) 26530 42210

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

" Εκεί που το πρωτογενές στοιχείο της φύσης συνέρχεται με την ανθρώπινη ανάγκη συγκρότησης θυλάκων, ένας σωρός οικισμών σκαρφάλωσε μέσα στο μοναδικό τοπίο του εθνικού δρυμού Βίκου / Αώου στα Ζαγοροχώρια και συγκεκριμένα στο χωριό της Αρίστης. "

Το Ξενοδοχείο

Το χωριό της Αρίστης είναι προικισμένο με προνομιακή θέα στο φαράγγι του Βίκου και τους ορεινούς όγκους της Αστράκας, εκεί λοιπόν βρίσκεται ένας από τούς πιο αντιπροσωπευτικούς ξενώνες της περιοχής, το Αρχοντικό της Αρίστης.

Το ξενοδοχείο, Αρχοντικό της Αρίστης, τοποθετείται με διακριτικό τρόπο στις αισθητικές επιβολές του παρελθόντος, ανοίγοντας περάσματα προς μια πιο εκλεπτυσμένη και φιλόξενη κατοίκησή του στο παρόν, προσαρμοσμένη σε μια πιο επίκαιρη και διαχρονική εκδοχή.

" Αυτό είναι που συνιστά και την ιδιαίτερη ταυτότητα του ξενοδοχείου που διαπερνά τα στυλιζαρισμένα πρότυπα και μοιάζει να συντάσσει την δική του φυσιογνωμία. "

Στις πλαγιές της Πίνδου, σε ένα τόπο με ξεχωριστή φυσική ομορφιά και σίγουρα τη δική του πολιτισμική ταυτότητα, τμήμα της οποίας είναι και η Ηπειρώτικη Αρχιτεκτονική, το παλιό Αρχοντικό, ηλικίας τουλάχιστον 200 ετών, αναστηλώθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην παράδοση, από την οικογένεια Δημητριάδη.

Με ελάχιστες παρεμβάσεις, το παλιό αρχοντικό καλεί τον επισκέπτη να γνωρίσει και να συναισθανθεί τις ποιότητες χώρου που αν και μας φαίνονται ανοίκειες, είναι παρούσες.

Στα νέα κτίρια του συγκροτήματος που περιστοιχίζουν το δεσπόζον κτίριο του 1803, το ύφος αλλάζει διακριτικά, με τις παροχές να ξεπηδούν από τις ανάγκες του σήμερα.

Δωμάτια εξοπλισμένα με τζάκι, mini-bar, μπάνια με υδρομασάζ και βιολογικά amenities, προτίθενται να καλύψουν όλες τις ανάγκες της διαμονής σας.

ξενοδοχεία ζαγοροχωρια
αρχοντικό αρίστης ζαγοροχώρια
ξενοδοχείο στην αρίστη

Τοποθεσία

Ένα ξεχωριστό στοιχείο του ξενώνα είναι η εξαιρετική θέση με θέα στα γύρω χωριά και τους επιβλητικούς όγκους της Οροσειράς της Πίνδου. Θέση που τον καθιστούν ιδανικό ορμητήριο για τον επισκέπτη που θέλει να γνωρίσει τα χωριά του Ζαγορίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Το μεγαλείο της φυσικής ομορφιάς της Πίνδου ξεδιπλώνεται κάθε φορά και διαφορετικό, με τις εντυπωσιακές εναλλαγές των εποχών, από το πουπουλένιο χιόνι που σκεπάζει τα πάντα το χειμώνα μέχρι τα παραδεισένια χρώματα του φθινοπώρου και το λουλούδιασμα της άνοιξης.

Στο μπάρ μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ ή το ποτό σας, ενώ στους στεγασμένους ημιυπαίθριους χώρους να τα συνδυάσετε με υπέροχη θέα προς το φαράγγι του Βίκου και τις αμόλυντες βουνοκορφές του εθνικού δρυμού της Πίνδου.

Το Αρχοντικό της Αρίστης είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για διαμονή στα Ζαγοροχώρια ανάμεσα από όλα τα ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια καθώς κατέχει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στις διεθνή ιστοσελίδες τουρισμού TripAdvisor και Hotels Combined.

Αίθουσα Συνεδρίων

Το ξενοδοχείο μας επίσης διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας 25-30 ατόμων, εκεί όπου πολλές γνωστές εταιρείες μέχρι σήμερα έχουν διοργανώσει τα συνέδριά τους, τις ημερίδες, τις εταιρικές παρουσιάσεις, εταιρικά events, κ.α.

Διατίθεται ο βασικός οπτικοακουστικός εξοπλισμός.

Πραγματοποιηθέντα συνέδρια:

  • PFIZER
  • ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - LILLY
  • NESTLE ΕΛΛΑΣ
  • NOVARTIS
  • κ.α.
Συνεδριακό κέντρο στα ζαγοροχώρια